Tagrender og nedløb

Home / Tagrender og nedløb

En almindelig dansk tagrende tager hvert år imod 100 tons regnvand, som skal væk i en fart. Derfor gælder det om at holde øje med husets tagrender og skifte dem ud, når de bliver slidte eller utætte. Forkert afledning af vand fra taget kan give fugtskader på husmurene, som er langt dyrere at udbedre, end prisen på nye tagrender.

Det er oplagt at udskifte sine gamle tagrender med nye i det samme materiale. Men måske vil du kunne have glæde af et andet materiale, dels for at skifte stil på huset og dels fordi det gamle materiale ikke er så smart mere.

Hvorfor vælge Zink?
Zink har den fordel at det nemt kan udskiftes og repareres. Zinktagrender kan tilpasses og udformes stort set som kunden ønsker det.

Vidste du at zinktagrender holder mere end dobbelt så længe som tagrender i plastik?
Hvorfor vælge Kobber?
Tagrender i kobber er den dyreste løsning, hvad angår tagrender.Tagrender i kobber flotte og stilfulde og de er fantastisk modstandsdygtige overfor vind og vejr.

Ser man på forholdet mellem holdbarhed og pris er kobbertagrender dog ikke dyrere end andre produkter – nærmest tvært imod.

En kobber tagrende har en levetid på ca. 100 år.

Igennem de sidste par år, bliver der stillet større og større krav fra både husejere såvel som byggeherre i forbindelse med kvalitet, æstetik og ikke mindst holdbarhed. Derfor er tagrender i plastik også på vej ud til fordel for zink og kobber. Hvad du end vælger, så sørg for at det passer sammen med huset. Nye tagrender kan gøre en stor forskel og helhedsindtrykket af huset vil ændre sig, hvis du vælger nye tagrender i et andet materiale end det gamle.
Endvidere er zink et fantastisk flot materiale som får en flot patina. Den mørkegrå farve passer stort set på alle bygninger og giver et indtryk af kvalitet og holdbarhed, samtidig med at at det er smukt.

En zinktagrende har en levetid på typisk mellem 30 og 50 år, afhængigt af vejrforhold og forurening.